Odrekao se 700 000 evra samo da bi igrao za Zvezdu!

|   Sport
Ričmond Boaći, verovatno najveće pojačanje Crvene zvezde ovog leta, u ekipu sa stadiona “Rajko Mitić” zvanično se vraća u ponedeljak, odnosno u pravo vreme da pomogne timu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Iako neće imati pravo da nastupi u revanšu sa Spartaksom, u Zvezdi veruju da će ovu prepreku uspeti da prođu i bez Boaćija, koji bi mogao puno da znači crveno-belima u narednoj rundi kvalifikacija.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Boaći se zbog povratka u tim Vladana Milojevića odrekao čak 700 000 evra, koje bi mu pripale da je ostao u kineskom Đangdsuu. Istina, možda i najbolji fudbaler Zvezde u prošloj sezoni u klub se vraća samo na pozajmicu, ali će nastojanje ekipe da se nađe u elitnom društvu u Ligi šampiona, sa njim biti ipak lakše ostvariva misija. Boaći je ugovorom sa Kinezima imao pravo na godišnju platu od 2,5 miliona evra. Odlaskom na pozajmicu u Zvezdu odrekao se polovine tog novca, a crveno-beli mogu samo da mu isplate deo, odnosno pola miliona za sezonu.

Boaći nije jedina dobra vest za prvaka Srbije - od povrede se oporavio novi igrač Dejan Meleg i biće u konkurenciji za revanš utakmicu sa Spartaksom.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar