Održan izbor za "Mis Akva parka" u Jagodini: Najlepša je Ksenija Šarbajić

|   Život
Titulu prve pratilje ponela je Jovana Živanović iz Jagodine, dok je druga pratilja Aleksandra Ćirić iz Niša. Pokrovitelj manifestacije je Skupština grada Jagodine
Foto: TV Kopernikus

 

Izbor za „Mis Akva parka“ održan je proteklog petka u Jagodini. Najlepšom devojkom proglašena je Ksenija Šarbajić iz Beča.

„Mis Akva parka“ bira se svakog leta, a ove godine učestvovalo je 12 devojaka. Takmičenje je ove godine imalo i internacionalni karakter, zato što su učestvovale i devojke iz Beča i Francuske. Posle dva kvalifikaciona predstavljanja publici i žiriju, u finale se plasiralo šest kandidatkinja i svih šest su kao nagradu, od generalnog pokrovitelja Skupštine grada Jagodine, dobile novčane nagrade u iznosu od šest do 12 hiljada dinara. Ksenija Šarbajić iz Beča ponela je titulu najlepše:

-Presrećna sam, zaista nemam reči. Nisam uopšte očekivala pobedu. Nisam ni htela da se prijavim zbog treme, ali su me roditelji naterali. Jagodina je predivna, baš je lep grad. Ima puno toga da se vidi i zaista je jako lepa –rekla je pobednica, koja je ujedno ponela i nagradu publike.

Prvom pratiljom proglašena je Jovana Živanović iz Jagodine, dok je druga pratilja Aleksandra Ćirić iz Niša. Mis šarma ove godine je Tamara Canić iz Jagodine,a mis fotogeničnosti Ivana Radovanović iz Francuske. Žiri je bio sastavljen od članova iz raznih profesija i nekoliko gradova. Ocenjivala je i specijalna gošća iz Bugarske, Tonja Dimitrova:

-Stalno dolazim u Jagodinu, u ovom mestu se uvek divno provedem. Mnogo volim ovaj grad i uvek jedva čekam vreme kada ću ponovo ovde da dođem. Kada sam prvi put videla Jagodinu na karti Srbije, videla sam da se nalazi u samom centru, da je srce Srbije. A kada sam se vratila iz Jagodine u Bugarsku, shvatila sam da je Jagodina zauvek ostala u mom srcu. Ovde sam se lepo provela, sve je bilo fino i zaista, svaka čast organizatorima i direktoru „Akva parka“. Nadam se da su se svi lepo proveli kao i ja –rekla je Dimitrova puna pozitivnih utisaka.

Organizatori izbora za „Mis Akva parka“ bili su „Akva park“ i Agencija za marketing „La luna“.

Dušan Miletić