Okuka: Imam tremu pred gostovanje u Nišu (video)

|   Sport
Pred gostovanje Vojvodine niškom Radničkom, trener Novosađana Dragomir Okuka priznaje da ima tremu jer će to niti njegova prva utakmica na čelu stručnog štaba ovog tima posle 18 godina.
Foto: FK Vojvodina

 

Okuka se u Vojvodinu vratio posle smene Aleksandra Veselinovića, a pred meč na niškom Čairu ubeđen je da će njegovi fudbaleri pokazati dobru igru.

“Posle 12 godina, ponovo sam u srpskom fudbalu, a posle 18 godina ponovo u Vojvodini i srpskom klupskom fudbalu, te je normalno da imam pozitivnu tremu pred prvu utakmicu. Ne treba ni govoriti o tome da se sastajemo sa kvalitetnim timom, koji ima kvalitetnog trenera. Radnički je motivisana i borbena ekipa, koja je pokazala da će se ove sezone boriti za mesto u vrhu srpskog fudbala. Čeka nas težak zadatak, ali da ne verujem da Vojvodina može bolje od onoga što je do sada pokazala, ne bih bio tu. Siguran sam da će ekipa odigrati maksimalno borbeno i pružiti dobru partiju. Za koliko će to biti dovoljno, videćemo”, rekao je Okuka.

U ekipi Vojvodine neće moći da igraju Antić, Đorđević i Zlomislić, a trener Okuka nije hteo da se izjasni o tome ko će pomenute fudbalere zameniti tokom gostovanja u Nišu.

 

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar