"Orlići " i dalje bez pobede, Letonija odnela bod

|   Sport
Izabranici Nenada Milovanovića dominirali na ovom meču, ali je to slaba uteha budući da imaju svega bod nakon dva odigrana kola.
Foto: fss.rs

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ni iz drugog pokušaja nije uspela da zabeleži pobedu u novom ciklusu kvalifikacija za naredno Evropsko prvnestvo. “Orlići” su posle poraza na gostovanju Rusiji remizirali sa selekcijom Letonije u Novom Sadu rezultatom 1:1.
Izabranici Nenada Milovanovića dominirali na ovom meču, ali je to slaba uteha budući da imaju svega bod nakon dva odigrana kola.
Situaciju je dodano zakomplikovao gol Letonije, iz prve i jednie šanse na meču, koji je postigao Redža u 10. minutu.
Usledila je selidba na polovinu protovnika, međutim naši mladi fudbaleri nisu uspeli da stvore nijednui konkretnu šasnu do odlaksa na odmor. Situacija se promenila u nastavku,a krila našem timu dao je izjednačujući gol Adžića u 57. minutu. Selektor Milovanović je potom uveo dva sveža ofanzivna igrača, Tedića i Čumića, te je usledila je totalna dominacija našeg tima. U poslednjih desetak minuta naši “orlići” su se propisno ispromašivali, a najbolju šansu je imao Tedić, koji je pogodio prečku nakon kornera. Sreća je pogledala Letonce koji tako nose veliki bod iz ovog duela.

Mlada selekcija Srbije će novu priliku za prvu pobedu u kvalifikacijama imati u Bugarskoj, a meč je na programu 11. oktobra.