"Otmica Jeleninog dede smišljena u zatvoru"

|   Info
Pripadnici MUP Srbije su u subotu tokom noći uhapsili Branislava M. (36), iz Sremske Mitrovice, osumnjičenog da je oteo Milosava Radisavljevića (80), iz Ljiga.

Izvor: Večernje novosti

Radisavljević je deda Jelene Đoković, supruge srpskog teniskog asa Novaka Đokovića.

Policija je pronašla i određene predmete koji svedoče o počinjenom delu, a informacije ukazuju na to da su bili jedan izvršilac i pomagač.

Branislav M. se sumnjiči za iznudu u pokušaju i određen mu je policijski pritvor do 48 časova, a potom će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Valjevu.

Prilikom upada, iz kuće Milosava Radisavljevića, u Hadži Đerinoj ulici u Ljigu, odneti su 26.000 dinara i njegov mobilni telefon.

Starca su, vezanog, po mrklom mraku preneli preko reke Ljig, te ga lisicama vezali za stub metalnog dalekovoda u njivi sa kukuruzima, nedaleko od Doma zdravlja, u delu koji meštani nazivaju Ćućin.

Prema informacijama "Novosti", "mozak" i organizator operacije je Branislav Matić, iz Sremske Mitrovice, koji je više puta osuđivan. Zbog teških krađa i razbojništava uz upotrebu oružja, ukupno je odležao 14 godina.

“Takođe, nezvanično saznajemo da je odmah po privođenju priznao da je otmicu smislio u zatvoru, gledajući na TV kako Jelena Đoković sa ljubavlju priča o svom dedi. Prema našim izvorima, po izlasku iz zatvora Matić se obreo u Ljigu, da "ispita" teren, a angažovao je i pomagača, kojem je policija na tragu.Kobne večeri u dom Milosava Radisavljevića dvojac je ušao tako što je isekao komarnik”, navode Večernje novosti.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar