Ozvaničen početak rada nove knjižare Delfi u Smederevu

|   Info
Sa jasnom misijom da promoviše najbolja književna izdanja i propagira prave vrednosti, u subotu, 22. septembra, u Smederevu je svečano je obeležen početak rada nove knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca na Karađorđevom dudu. Gost na otvaranju bio je naš poznati pisac Vanja Bulić.

Čast da zvanično u neformalnom druženju najavi početak rada ove knjižare, koja, inače, radi već nekoliko meseci na trgu Karađorđev dud, pripala je Laguninom piscu - Vanji Buliću.

Inače, prilikom svečanog otvaranja 30 novih Laguninih naslova bili su na specijalnom popustu od 30 odsto, a domaćini su pripremili i prigodne poklone uz svaku kupovinu.

Knjižarski lanac Delfi razvija se prema evropskim standardima i najveći je u našoj zemlji. U bogatoj ponudi knjiga stranih i domaćih autora, uz naslove Lagune, u knjižari Delfi u Smederevu nalaze se i naslovi ostalih izdavača.

Pored najvećih hitova beletristike, u ovoj knjižari možete da kupite i priručnike, kuvare, vodiče, monografije, enciklopedije, u ponudi su takođe knjige drugih izdavača i bogat program kartolerije i gift program.

Radno vreme knjižare u Smederevu radnim danima i subotom je od 9 do 21 sat, a nedeljom od 10 do 16 sati.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar