Parking servis uvodi aplikaciju i plaćanje po minutu

|   Info
Parking servis u narednom periodu uvodi tri novine – aplikaciju, koja će biti puštena u rad 15. oktobra, parking-pas karticu i pripejd karticu.

 

Izvor: RTS

To je najavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na sastanku Udruženja parkirališta Srbije, a novine bi, kako je rekao, trebalo da omoguće bolju uslugu tog javnog preduzeća i veći komfor za korisnike beogradskih garaža i parkirališta.

Aplikacija je namenjena svim smart telefonima i omogućiće plaćanje parkinga, ali i proveru broja slobodnih mesta u garažama širom Beograda.

Biće omogućeno i plaćanje po minutu, što do sada nije bio slučaj. Proces će biti veoma jednostavan, a postojaće i mogućnost za kupovinu dnevne karte.

Parking-pas kartica startuje 5. decembra i biće omogućeno da se kupi na 24 sata, tri ili sedam dana, a da se sa istom karticom ulazi i izlazi neograničen broj puta u sve garaže i sva beogradska parkirališta.

Pripejd kartica, koja startuje 15. januara, omogućiće korisnicima da je dopunjavaju određenim iznosom i da je koriste sve dok na kartici postoji dovoljan iznos.

Sve ove novine treba da građanima omoguće lakše korišćenje usluge Parking servisa, ali, kako je naveo Vesić, one znače i da idemo u korak sa svetom, gde se sve te usluge odavno koriste.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar