Političko-privredna delegacija iz Jagodine otputovala u Paraliju

|   Info
Otputovalo 450 prosvetnih radnika, penzionera, ali i zaposlenih u JP "Standard". "Putovanje finansiraju donatori, nijedan dinar nije otišao iz budžeta grada" rekla je Biserka Jakovljević, direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini
Foto: TV Kopernikus

 

U organizaciji Skupštine grada Jagodine u Paraliju je otputovalo oko 450 članova političko-privredne delegacije iz Jagodine u kojoj su prosvetni radnici, penzioneri, ali i zaposleni u javno-komunalnom preduzeću „Standard“. Na čelu delegacije je predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma:

-Oni će sa predsednikom Skupštine grada Draganom Markovićem Palmom učestvovati u više odvojenih sastanaka sa svojim kolegama, tako da će prosvetari obići nekoliko škola i tamo se upoznati sa nastavnim planovima i programima koji se odvijaju u Grčkoj, a privredna delegacija će biti na više odvojenih sastanaka takođe sa svojim kolegama. Sve ovo je organizovano sredstvima donatora i nijedan dinar nije potrošen iz budžeta grada Jagodine –rekla je direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini, Biserka Jakovljević.

Direktori prosvetnih ustanova jako su zadovoljni što su krenuli na još jedno korisno putovanje, a njihovo mišljenje dele i penzioneri i zaposleni u JP „Standard“. U Paraliji će biti zatvorena Kancelarija Jedinstvene Srbije za ovu sezonu koja četvrtu godinu zaredom u ovom poznatom odmaralištu pomaže turistima iz Srbije, a koji imaju određene probleme. Jagodinska delegacija iz Paralije se vraća 1. septembra.

Dušan Miletić

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar