Poslednja grupa jagodinskih osnovaca otputovala u Buljarice

|   Info
Na sedmodnevno letovanje u poznato crnogorsko letovalište, o trošku grada, otputovale osnovne škole: "17. oktobar" iz Jagodine, "Vuk Karadžić" iz Glogovca i "Radislav Nikčević" iz Majura
Foto: TV Kopernikus

 

Učenici osnovnih škola “17. oktobar” iz Jagodine, “Vuk Karadžić” iz Glogovca i “Radislav Nikčević” iz Majura otputovali su na sedmodnevni odmor u poznato crnogorsko letovalište Buljarice. Ovo letovanje je poklon učenicima od grada Jagodine za uspešno završeno osmogodišnje školovanje, a celokupan projekat besplatnog letovanja uspešno se sprovodi već 14 godina:

-Ovo je poslednja i najbrojnija smena. Do sada je sve proteklo u najboljem redu i nema razloga da se ova smena ne vrati puna pozitivnih utisaka. Sigurna sam da će im ovo letovanje ostati u najboljem sećanju i ovo je idealna prilika da provedu još nedelju dana sa svojim vršnjacima i da na najbolji mogući način završe osnovnu školu –rekla je Snežana Vukašinović, zamenica gradonačelnika Jagodine.

Direktorka Osnovne škole “17. oktobar” Biljana Milanović, koja je takođe krenula na put sa učenicima, istakla je da se radi o najbrojnijoj smeni učenika, kao i da se nada da će sve proteći u najboljem redu  tokom sedmodnevnog boravka u Buljaricama:

-Nadamo se dobrom vremenu. Očekujemo od dece da poštuju sva pravila. Mislim da će sve proteći u najboljem redu, jer nema razloga da tako i ne bude –rekla je Milanović.

Bezbednosti radi, sa učenicima uvek kreću lekari, spasioci i obezbeđenje. Ovo je bila poslednja grupa osnovaca koja je otputovala na letovanje u Buljarice i njihov povratak se očekuje u nedelju, 26. avgusta.

Dušan Miletić

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar