Prekidi u vodosnabdevanju u naselju “Šljaka“ i selu Hum

|   Info
Razlog - pucanje cevi prethodne večeri na uglu ulica Lipovačke i Sitničke
Foto: televizija Kopernikus

Zbog radova na popravci oštećenja na vodovodnoj mreži obustavljeno je snabdevanje vodom u naselju “Šljaka“ u ranim jutarnjim satima. Završetak radova se predviđa do 15 sati, nakon čega se očekuje normalizacija vodosnabdevanja. Vodovodne cevi u ove dve ulice su u jako lošem stanju i u prvom prioritetu su za izgradnju nove vodovodne mreže do kraja godine. U okviru prve faze rekonstrukcije koja je počela pre dva dana nastavljaju se radovi u Bujmirskoj ulici u istom naselju.
Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u selu Hum. Zbog popravke oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje u ovom selu do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića ispred broja 135. Zbog radova na popravci havarije, moguć je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Nastali su kvarovi na priključnim vezama u Pasi Poljani, u ulici Braće Mrnjavčević bb i u selu Čokot, u ulici Prvomajskoj 17. Usled radova na popravkama ventila mogući su kratki prekidi u snabdevanju vodom za žitelje ovih ulica do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.