Prekidi vodosnabdevanja na više lokacija u Nišu

|   Info
Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Merdarskoj ulici u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Foto: televizija Kopernikus


Javljaju se gubici na vodovodnoj mreži na delu cevovoda koji snabdeva Moravska sela. Zbog ispitivanja i provere trase na mreži biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za korisnike u Moravskim selima (Trupale, Vrtište, Čamurlija, Mezgraja, Gornja Toponica, Donja Toponica, Donja Trnava) do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Desila se havarija na vodovodnoj mreži u ulici Jugovićeva, ispred broja 2. Zbog radova na popravci kvara, moguć je prekid u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja
Izvode se radovi na popravci priključne veze u ulici Dimitrija Tucovića bb, kod trafike“Mekika“. Zbog popravke prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom u delu ulice oko trafike do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.