Preminuo muškarac povređen u požaru u centru Novog Sada

|   Info
G. Š. (40) preminuo je sinoć u Kliničkom centru Vojvodine usled povreda koje je zadobio u požaru koji je u ponedeljak uveče buknuo stanu u Ulici Petra Drapšina.
Foto: 021.rs

Izvor: 021.rs


Kako je potvrđeno za 021.rs, on je preminuo sinoć, a lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život. G. Š. je u utorak, nakon intervencije Hitne pomoći zbog opekotina na većoj površini tela, prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.
 
U požaru su povređeni još i njegova žena i maloletna ćerka.
 
Kako je za 021 rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, tridesečetvorogodišnja žena je stabilnog stanja, ali je još na Klinici za plastičnu hirurgiju. Njihova ćerka je zbrinuta u Dečijoj bolnici.
 
Zbog ovog požara, Hitna pomoć je u utorak, u ranim jutarnjim časovima, još dva puta intervenisala. Najpre je pozlilo jednom vatrogascu, a potom je Hitna pomoć intervenisala i zbog jedne devojke koja je imala stresnu reakciju.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok eksplozije i požara je plin koji je iscureo iz plinske boce dok porodica nije bila kod kuće. Kada su ulazili u stan, muškarac je pritisnuo prekidač da upali svetlo, a varnica iz prekidača je zapalila plin što je izazvalo ekploziju i požar

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar