Presudio loš početak: Barselona pobedila Zvezdu (video)

|   Sport
Meč Evrolige završen je sa 76:65 za Barselonu. U celini posmatrano, košarkaši trenera Saše Obradovića uspeli su da odigraju solidnu utakmicu, ali je presudan bio veoma slab početak. Najefikasniji kod Zvezde je bio Dejan Davidovac sa 12 poena, Rit i Teri su postigli devet, dok je Hol dodao osam. Pobednika je predvodio Nikola Mirotić sa 23 poena.
Foto: Fonet

 

Crvena zvezda je poražena od Barselone u meču košaraške Evrolige. Crveno-beli su u čuvenoj dvorani Blaugrana poraženi rezultatom 76:65.

U celini posmatrano, košarkaši trenera Saše Obradovića uspeli su da odigraju solidnu utakmicu, ali je presudan bio veoma slab početak.

Tokom čitavog meča domaćin je imao vođstvo. Prvu četvrtinu Barselona je ubedljivo dobila, u drugoj su Zvezdini košarkaši počeli da se bude, ali to nije bilo dovoljno da ozbiljno ugroze prednost protivnika do odlaska na poluvreme. Solidna treća četvrtina i završnica utakmice nisu bili dovoljni da se dođe do preokreta, a crveno-beli su dobili jedino poslednju četvrtinu.

Najefikasniji kod Zvezde je bio Dejan Davidovac sa 12 poena, Rit i Teri su postigli devet, dok je Hol dodao osam. Pobednika je predvodio Nikola Mirotić sa 23 poena.

 

 

Barselona – Crvena zvezda
(19:6, 20:16, 22:22, 15:19)
Dvorana: Blaugrana
Sudije: Lamonika, Panter, Vilius
Barselona: Dejvis, Hanga, Bolmaro, Šmits, Ertel, Oriola, Abrines, Higins, Martines, Kjurik, Mirotić, Kalates.
Zvezda: Ročesti, O'Brajant, Hol, Volden, Lojd, Davidovac, Lazić, Dobrić, Simonović, Jagodić-Kuridža, Kuzmić, Teri.