Pripreme KK Zvezda za novu sezonu

|   Sport
Košarkaški klub Crvena zvezda priprema se intenzivno za start nove sezone. Crveno-beli su oformili roster u želji da se na najvišem nivou takmiče na svim frontovima, a prema rečima trenera Milana Tomića za sada sve protiče u najboljem redu.
Foto: KK Crvena zvezda

 

Crveno-beli od srede počinju i sa pripremnim mečevima, a prvi rival je Hakro Merlins. Trener Milan Tomić kaže da je zadovoljan radom, iako Davidovac i Nenadić imaju probleme sa povredom. Iako je ekipa prilično nova, osim Davidovca, Lazića i Dobrića, strateg crveno-belih je ocenio da će svi na vreme uspeti da se uigraju.

Tomić je još dodao i da je potpuno zadovoljan prelaznim rokom.

“Crvena zvezda je veliki klub i kao takav ne može da učestvuje u ABA ligi samo da bi učestvovala i pravila mlade igrače. Treba da napravimo hemiju ekipi i da gledamo iz utakmice u utakmicu. Cedevita i Budućnost su napravili dobre timove, ali mi smo tu. Idemo korak po korak. Kažete da smo u ’’top 5 favorita’’ za Evrokup? To mogu da prihvatim, prvo mi ste učinili da ste rekli da smo prvi favorit sa čim se ne bih složio, ali kao što smo već rekli idemo korak po korak”, rekao je Tomić.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar