Promenjena organizacija saobraćaja na ŽS Topčider

|   Info
Organizacija saobraćaja i tehnologija rada na železničkoj stanici Topčider od sinoć je promenjena kako bi se sačuvala bezbednost putnika, izjavio je generalni direktor "Infrastrukture železnice Srbije" Miroljub Jevtić.

Od sinoć, 27. jula, vozovi za Bar polaze isključivo sa prvog koloseka, tako da putnici odmah po kupovini karata uređenom stazom dolaze do perona, sa koga direktno ulaze u voz, rekao je Jevtić.

Kako se navodi u saopštenju, on je istakao da je na taj način izbegnuta svaka mogućnost prelaska putnika preko koloseka.

"Iako u železničkoj stanici Topčider postoje potpuno uređeni i dovoljno dugački peroni, uvideli smo da pojedini putnici prelaze preko koloseka na potpuno nedozvoljen i nesavesan način kako bi prečicom došli do svojih vagona, ugrožavajući tako svoju bezbednost. Bez obzira što je ovakvo ponašanje putnika mimo svih propisa, "Infrastruktura železnice Srbije" će od večeras promeniti organizaciju saobraćaja i tehnologiju rada u železničkoj stanici Topčider, kako bi sačuvali bezbednost putnika, a takvih situacija u stanici više ne bi bilo", izjavio Jevtić.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar