Prvi trening Mirkovića, Bešiktaš zabranjena tema

|   Sport
Zoran Mirković je i zvanično preuzeo dužnost. Novi trener Partizana u ponedeljak je odradio prvi trening sa svojim izabranicima na terenu SC "Teleoptik".
Foto: Partizan.rs

Mladog stratega koji je na mestu šefa stručnog štaba nasledio Miroslava Đukića, očekije veoma težak zadatak u narednih nikoliko dana. On će najpre morati da podigne ekipu posle novog razočaravajućeg rezultata na domaćoj scnei, 0:0 sa ekipom Mladosti, a potom će imati zadatak da što bolje pripremi ekipu za veliki evropski ispii, odnosno gostovanje danskom Nordsjelendu.

Partizan je istog dana dobio potencijalanog rivala u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope, a Mirković je rekao da je Bešiktaš zabranjena tema za njegove igrače.

Nekadašnji reprezentativac ističe da u klubu ne razmišljaju o 4. kolu kvalifikacija, jer pred sobom imaju ozbiljan zadatak koji ih očekuje već za tri dana u Danskoj, a potom u revanšu u Beogradu.

Inače, pored poznatih imena Žarka Lazetića i Baneta Mirjačića stručnom štabu Zorana Mirkovića se priključio i Strahinja Pandurović.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar