Radovi na saobraćajnicama

|   Info
Javno preduzeće “Putevi Srbije” najavljuje da će se 12.08.2018. godine, od 08.00 do 18.00 časova, izvoditi radovi na ispitivanju ležišta na osloncima Pančevačkog mosta.
Foto: televizija Kopernikus

Radovi se obavljaju specijalnim vozilom koje će se kretati desnom stranom kolovoza na deonici Beograd-Pančevo, u smeru Pančevo - Beograd.U toku trajanja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.
U toku su radovi na pojačanom održavanju površinske (kružne) raskrsnice „Resnik“, na deonici puta od petlje „Bubanj Potok“ do tunela „Straževica“, na ukrštaju državnog puta II A reda broj 154 i Ulice Slavka Miljkovića u Resniku.Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija dvosmerno, privremenom devijacijom, sa zabranom skretanja ka Resniku u Ulicu Slavka Miljkovića.Radovi su obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom, i izvodiće se do 31.08.2018. godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.
Nastavlja se izvođenje radova do 31.08.2018. godine,od 07.00 do 15.00 časova, na deonici Požega-Divljaka. U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.  
Završena je faza II izvođenja radova na uklapanju novoizgrađene leve kolovozne trake sa ulivnom rampom ka petlji Surčin, na Obilaznici oko Beograda.Završetkom ovih radova prelazi se na fazu III pri čemu će za saobraćaj biti otvorena novoizgrađena leva kolovozna traka, u dužini od oko 850m, kojom će se saobraćaj odvijati iz smera petlje Orlovača, srednjom voznom trakom, do službenog prolaza, gde se saobraćaj usmerava na postojeći most i odvija po stalnom režimu (jedna saobraćajna traka po smeru).
Planirani vremenski period izmenjenog režima saobraćaja je do završetka izgradnje mosta broj 8, preko reke Save. Ovom fazom takođe je predviđeno da trenutno zatvorena rampa ka petlji Surčin bude otvorena za saobraćaj.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar