Radovi na vodovodnoj mreži u Nišu

|   Info
Nastao je kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Suvoborske i Drainčeve. Zbog radova na saniranju havarije moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovim ulicama do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.


Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u ulici Prote Gagulića. Zbog radova na saniranju havarije biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj i ulicama  Miloja Zakića i delu Južnomoravskih brigada  do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Nastao je kvar na vodovodnoj mreži kod sela Mezgraja, na putu za Vrtište. Zbog popravke oštećenja moguć je kratki prekid u snabdevanju vodom sati za korisnike u Moravskim selima do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Pojavio se kvar na vodovodnoj mreži u Knez Selu kod škole. Zbog popravke havarije moguć je povremeni prekid u snabdevanju vodom u delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Donjoj Toponici. Zbog intervencije na delu mreže moguć je manji prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovom selu do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Izvode se radovi na pronalaženju servisnog ventila u Ovčepoljskoj ulici i regulacije uspostavljanja redovnog vodosnabdevanja.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar