Šabačka Metaloplastika startovala sa pripremama

|   Sport
Rukometaši šabačke Metaloplastike startovali su sa pripremama pred novu superligašku sezonu. Ekipa je u odnosu na prošlu godinu znatno izmenjena. Početak iako težak, protiče po predviđenom planu. Svi prvotimci su na okupu izuzev juniorskih reprezentativaca, dok je najnovije pojačanje kapiten ove selekcije, golman Todor Jandrić.

Rukometaši Metaloplastike u novu sezonu kreću sa znatno izmenjenim timom, a novi šef struke  Djordje Teodorović  izvršio je i  prvu prozivku igrača. Testiranje prvotimaca je završeno. Najteži deo priprema tek sledi, ali ako je slutiti po dobroj energiji i radnoj atmosferi, za ove momke to nece biti prepreka, smatra Teodorović.  Na spisku trenera nedostaju trenutno četvorica juniorskih reprezentativaca, medju kojima je i poslednje pojačanje Šapčana, golman Todor Jandrić.
Metaloplastiku su  napustila dva golmana, zatim Brajović, Trkulja, Jezdimirović, Dakić i kapiten Mitrović. Redove “Plavih”  pojačali su Milan Rašić, Aleksandar Babić, Strahinja Petrović i golmani Jovo Budović I Todor Jandrić. 
Ovo nije konačan bilans, ističu u taboru Šapčana. Plan je,  kažu da će tim dobiti još nekoliko novih imena.  Sledi rad na pre svega fizickoj pripremi, kao i odigravanje prijateljskih mečeva.

Foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar