Saradnja Telekoma i Vodafona

|   Info
Akcionarsko društvo Telekom Srbija potpisalo je ugovor o partnerstvu sa Vodafonom, vodećom telekomunikacionom kompanijom u Evropi i Africi, koje obuhvata Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

Kako je saopšteno, Telekom Srbija će strateškim partnerstvom imati mogućnost da primenjuje sva znanja i iskustva koja su stručnjaci Vodafona godinama sticali i nadograđivali na globalnom tržištu.

Taj poslovni odnos će omogućiti Telekomu Srbija da iskoristi Vodafonovu vodeću poziciju u domenu digitalizacije potrošačkih proizvoda i ponude servisa.

Takođe, imaće i pristup kapacitetima za različite nabavke, dodaje se u saopštenju.

Generalni direktor Vodafona za partnerska tržišta, Dijego Masida pozdravio je pristupanje Telekoma Srbija porodici partnerskih tržišta.

On se raduje zajedničkom radu, u cilju prenošenja Vodafonovih znanja i iskustva za potrebe korisnika Telekoma u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić podsetio je da je Telekom Srbija u protekla dve godine bio usredsređen na transformaciju kompanije.

Uvereni smo da će nam saradnja sa Vodafonom, obezbediti pristup svim važnim resursima u oblasti digitalne transformacije i omogućiti da povećamo efikasnost poslovanja, optimizujemo troškove i unapredimo korisničko iskustvo, naglasio je Lučić.

Vodafon je najveći operator mobilne i fiksne telefonije u Evropi i vodeći globalni provajder IoT usluga.