Savić i Borjan o uspehu: Srpski inat prelomio utakmicu

|   Sport
Fudbaleri Crvene zvezde su u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona pokazali jednu od glavnih odlika naših sportista i klubova. Crveno beli uspeli su da za samo dva minutu preokretnu duel sa Salcburgom u svoju korist, a kapiten šampiona Srbije Vujadin Savić je istako da je za to zaslužan čuveni srpski inat.
Foto: crvenazvezdafk.com

"Srpski inat je prelomio utakmicu, taj naš inat i hrabrost. Ušli smo možda malo bojažljivo jer je veliki ulog bio. Posle onog gaženja Pongračića, ili kako se već zove, proradio je taj inat, i čim smo počeli da igramo došli smo do izjednačenja", rekao je kapiten Crvene zvezde.

Jedan od junaka meča u Austriji Milan Borjan se slaže sa svojim kapitenom i ističe dasu njegovi drugovi pokretačku sangu našli i u provokacijama golama Salcburga Cicana Stankovića.

Želim da se zahvalim njihovom golmanu Cicanu, mi smo prošli dalje jer nas je motivisao. Izdigli smo se iz svega, ali smo verovali i pokazali karkater”, reako je golman Zvezde.

Borjan je dodao da je cela ekipa odigrala odlično, ali se posebno zahvalio kapitenu Saviću posle kiksa u desetom minutu.

Minuti nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na meču u Salcburgu najbolje oslikavanju radost i zadovoljstvo posle istorijskog plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar