Selo Duboka kod Jagodine dobilo 1300 metara asfaltiranog puta

|   Info
„Za ovu investiciju, vrednu deset miliona dinara, sa predsednikom Skupštine grada Jagodine Dragano Markovićem Palmom dogovorili smo se za par minuta“ istakao je Časlav Đorđević, odbornik u Skupštini grada Jagodine
San meštana postao java: Foto TV Kopernikus

 

Selo Duboka kod Jagodine dobilo je 1300 metara asfaltiranog puta. Prema rečima Časlava Đorđevića, odbornika u Skupštini grada Jagodine, do dogovora oko ove investicije, vredne 10 miliona dinara, sa predsednikom Draganom Markovićem Palmom, došlo je za par minuta. Meštani su prezadovoljni što im je put do određenih mesta sada umnogome olakšan, a Đorđević je istakao da je celokupna investicija od višestrukog značaja za stanovnike sela Duboka:

-Do naše crkve, Sv. Apostola Jakova i do groblja sada se dolazi asfaltiranim putem. Tako stižemo za par minuta. Naša plodna polja su ispod crkve, sa desne strane obale na Velikoj Moravi i naši meštani kod svojih poljoprivrednih radnika brzo završavaju poslove. Što se tiče same Crkve, Sv. Apostola Jakova, tu se već održavala nastava sa veroučiteljima iz gradskih škola. Njihov dolazak ovde je sada olakšan. Svi meštani su zadovoljni ovim poduhvatom. Zahvalni smo izvođaču radova, a najviše investitoru –rekao je Đorđević.

U četvrtak, 2. avgusta, Selo Duboka je proslavilo i svoju slavu Sv. Iliju Gromovnika, koja je ujedno i slava njihove crkve, Sv. Apostola Jakova. Sveštenik Ivan Jovanović je tom prilikom služio svečanu liturgiju uz prisustvo brojnog naroda, a ovogodišnji kolačar bio je Stamenko Ljubisavljević.

Dušan Miletić
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar