SL: Srbi još ujedinjeniji u borbi za opstanak i ostanak na KiM

|   Info
Srpska lista ocenila je da su se "politički paraziti Saveza protiv Srbije, koji su posmatrali, a neki i direktno učestvovali u procesu komadanja naše otadžbine, nadali podelama i svađama među Srbima na Kosovu i Metohiji, čak su to i raspirivali svojim izjavama". Doček predsednika Vučića u Kosovskoj Mitrovici uspeo je da još jače ujedini Srbe na Kosovu i Metohiji u borbi za opstanak i ostanak na ovim prostorima.
Foto: TV Most

 

Izvor: TV Most

"Oni članovi Saveza protiv Srbije koji su u prošlosti na Jarinju i Brnjaku pravili granice između Srba i Srba, otimali novac namenjen Srbima na KiM i uništavali institucije Srbije i čitavu zemlju, misle da smo sve zaboravili i da će sa par izjava uspeti da svoje tragove koji smrde nečoveštvom oprati. Srbi na KiM nikada neće zaboraviti njihov pečat na kosovsku nezavisnost u Međunarodnom sudu pravde", ističe se u saopštenju Srpske liste.


Prema navodima "veličanstveni doček predsednika Vučića u Kosovskoj Mitrovici uspeo je da još jače ujedini Srbe na Kosovu i Metohiji u borbi za opstanak i ostanak na ovim prostorima".


"Najveći neprijatelji mira sa albanske strane su danas pokazali svoje lice sprečavajući posetu selu Banje, ali i neprijatelji srpskog napretka iz Saveza protiv Srbije, poput nekakvih parazita pokušali su da omalovaže ovaj skup i posetu tokom koje su poslate samo  poruke mira i budućnosti", zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar