U otmenom restoranu poznatog hotela u Beogradu, srpski kuvar Miloš Grahovac organizovao je prvu od 12 gala večera pod nazivom „Sudar ukusa“, kojima planira da „vrati u život“ ugostiteljstvo, koje je pretrpelo velike gubitke usled krize izazvane pandemijom virusa Covid-19.
Kako kaže - do ove ideje je došao još pre godinu dana, ali je čekao pravi momenat za realizaciju. Gostima je pripremio ukusna jela, a kako su se oni proveli i koji su još poznati kulinarski poznavaoci bili na ovom događaju, saznaćemo u prilogu koji sledi.
Među brojnim posetiocima večeri je prisustvovala i Nataša Marković, šef poslastičara restorana „Novak“ u Beogradu, koja je samo imala reči hvale za mladog kuvara.
Miloš Grahovac se još od malena zainteresovao za kulinarstvo, tačnije od petnaeste godine, kada je upisao srednju ugostiteljsko-turističku školu kao kulinarski tehničar. Gledao je emisije Gordona Remzija, od koga je dobio ideje. Do danas je sve to pretvorio u stvarnost i profesionalni je kuvar, a svoj život opisuje u jednoj rečenici – „Moj posao, moj hobi, moje interesovanje“.
Novinar: Ivana Damnjanović
Komentari (0)
Ne postoji komentar!