Totenhem smenio Poketina

|   Sport
Poketino je Totenhem preuzeo 2014. godine, a na kraju prošle sezone Sparsi su uspeli da dođu do finala Lige šampiona, gde ih je porazio Liverpul. Ipak, u novoj sezoni ekipa je do sa igrala veoma slabo, naročito u Premijerligi, gde je tek na 14. mestu.
Foto: Fonet

 

Maurisio Poketino više nije menadžer ekipe Totehnema. Klub iz severnog Londona saopštio je da su zbog slabih rezultata na kraju prošle i aktuelnoj sezoni odlučili da prekinu saradnju sa sada već bivšim trenerom.

Kako se navodi u saopštenju, odluka je donesena posle dosta razmišljanja i oklevanja, gde je na kraju presudila želja da tim beleži bolje rezultate u budućnosti.

Poketino je Totenhem preuzeo 2014. godine, a na kraju prošle sezone Sparsi su uspeli da dođu do finala Lige šampiona, gde ih je porazio Liverpul. Ipak, u novoj sezoni ekipa je do sada sakupila samo 14 bodova u Premijer ligi i trenutno je na tek 14. mestu prvenstva Engleske. Poslednji put u ovom takmičenju pobeda je zabeležena još 28. septembra.

Detalji o tome ko bi mogao da zameni Poketina još uvek nisu zvanično saopšteni, iako se u javnosti već neko vreme nagađa o tome.