Sportske igrarije za najbolje sportiste iz 28 niških vrtića

|   Život
Najbolji sportisti iz svih 28 vrtića JPU Pčelica odmeravali su danas snage u sportskim disciplinama.
Foto: JPU Pčelica


Stručni žiri bodovao je malene sportiste u pet različitih disciplina da bi odabrao najbolje, saopšteno je iz  JPU Pčelica.

„Danas su svi pobednici. Svi mi u ustanovi radimo na tome da deca nauče da dostojanstveno podnesu i poraz, ne samo pobedu. Naši mališani su raduju svakoj manifestaciji. Neguje se sportski duh koji nije samo prvo, drugo ili treće mesto. Poštovanje i uvažavanje razlika, prihvatanje i drugarstvo je ono čemu učimo naše malene pčelice, i ako u tome uspemo mi smo ispunili svoj cilj“ istakla je direktorka JPU Pčelica Niš Svetlana Mitić.

Mesecima su se deca sa vaspitačima i stručnim saradnicima za fizičko spremali da pokažu sportsko umeće. Podršku su im davali drugari iz vrtića, ali i roditelji, bake i deke.

Najveći broj poena osvojili su mališani iz vrtića Maslačak, sledeći je vrtić Zvončići, a treće mesto osvojile su pčelice iz vrtića Palčić.

Sportske igrarije počele su nastupom plesne grupe iz vrtića Bambi.

Sportske igrarije je jedna od brojnih manifestacija koje se ovih dana održavaju u vrtićima JPU Pčelica, napominju iz te predškolske ustanove.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar