Srpski vaterpolisti na dočeku: Privilegija je biti Srbin"

|   Sport
Više hiljada Beograđana okupilo se večeras ispred gradske Skupštine da pozdravi vaterpoliste Srbije, koji su na šampionatu u Barseloni četvrti put zaredom osvojili titulu prvaka Evrope.

 

Bilo je najavljeno da će slavlju sa navijačima prisustvovati i naša mlada teniserka Olga Danilović, koja je u nedelju u Moskvi osvojila svoju prvu WTA titulu, ali je ona posle prijema kod gradonačelnika Zorada Radojičića rekla da njen uspeh ne može da se meri sa onim što su uradili vaterpolisti i da za nju ima vremena.


Izlazak vaterpolista na balkon dočekan je ovacijama, a okupljene je prvo pozdravio selektor reprezentacije Dejan Savić.


“Hvala vam najlepše, divni ste”, poručio je Savić.


Svima koji su se okupili zahvalio se i Stefan Mitrović, koji je poručio da je "privilegija biti Srbin".


“Neka protumači kako ko hoće, ali ja sam veoma ponosan što sam ovde, jer biti Srbin je privilegija”, kazao je Mitrović, koji je zahvalio svojoj i porodici svojih saigrača na podršci. “Hvala im što nas trpe sve ovo vreme. Mi se odričemo mnogih stvari, ali i oni zajedno sa nama”, rekao je Mitrović.


Nakon što je napravljena zajednička fotografija iz vazduha, mikrofon je uzeo kapiten reprezentacije i zvanično najbolji igrač prvenstva Evrope Filip Filipović.


“Hoću pre svega da se zahvalim i poklonim svim momcima i članovima stručnog štaba, koji su podjednako zaslužni za ovaj trijumf. Hvala vam svima koji ste došli i obećavam da ćemo dati sve od sebe da se vidimo još koji put”, poručio je Filipović.

 

Foto: Fonet

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar