Srpski vezisti na ceni, moguća promena sredine

|   Sport
Sportski sektori klubova uveliko prave planove za moguće kupovine ili prodaje igrača, a srpski fudbaleri su itekako zastupljeni.

Fudbal je stao u vremenu pandemije korona virusa, ali zato sportski sektori klubova uveliko prave planove za moguće kupovine ili prodaje igrača.
Dva srpska fudbalera mogla bi da promene sredine kada se život vrati u normalu. Prema pisanju frankfurtskih medija Ajntraht je već napravio listu želja za letnji prelazni rok, a na njemu je i Marko Grujić. Odlični srpki vezista je odmah po dolasku u Berlin izborio mesto u startnoj postavi Herte I pokazao sav svoj potencijla. Upravo zbog toga u Frankfurtu se nadaju da će Liverpul spustiti otkupnu klauzulu od 25 miliona evra.
Sergej Miliković Savić ima novi poziv iz Engleske, ovog puta od Totenhema.
Naime, trener londonskog kluba Žoze Naime, Murinjo će pokušati da prodajama prekobrojnih poveća novac za prelazni rok, kako bi uspeo da ojača konkurenciju. Pored napadača, Totenhem itekako razmišlja i o kvalitetnom vezisti, a videćemo da li će ovog puta Milinković Savić dobiti zeleno svetlo da napusti redove Lacija.
Podsetimo, prethosni period je pokazao da se predsednik rimskog kluba Kaludio Lotito izričito protiv transferu srpskog reprezentativca.