Stanisavljević: U Beogradu vakcinisano 35,11 odsto punoletne populacije

|   Info
U Beogradu je vakcinisano 35,11 odsto punoletne populacije, a u gradskim opštinama imamo dodatnih 16 punktova u kojima se može vakcinisati bez zakazivanja, izjavila je danas gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević za TV Prva.
Foto: printscreen TV Prva

 

Izvor: TV Prva, FoNet, Beoinfo

Stanisavljević je rekla da je u sredu, bez zakazivanja, na tim punktovima vakcinisano više od 2.800 ljudi, prenosi Beoinfo.

Kada su u pitanju građani stari od 65 do 74 godine, u Beogradu je vakcinisano više od 64,5 odsto te populacije, odnosno više od 200.000 starijih osoba, rekla je Stanisavljević.

Punktovi za vakcinaciju bez zakazivanja nalaze se  u Domu zdravlja "Mladenovac", Dom zdravlja "Grocka", Zdravstvena stanica "Vinča", Dom zdravlja "Lazarevac", Stara hala sportskog centra, Dom zdravlja "Čukarica”, Dom zdravlja "Novi Beograd" u Nehruovoj, Dom zdravlja "Stari grad"- Venezelisova 1,  Dom zdravlja "Rakovica" na Labudovom brdu, Dom zdravlja "Sopot”, Dpm zdravlja "Palilula”, Dom zdravlja "Voždovac" - ambulanta "Stepa Stepanović", Dom zdravlja "Vračar".

Vakcinacija bez zakazivanja je i u Domu zdravlja "Obrenovac”, Domu zdravlja "Zvezdara”, Domu zdravlja "Zemun", Domu zdravlja "Surčin” i u Domu zdravlja "Barajevo”, prenosi Beoinfo.