Stanković: Prethodni susreti su naša motivacija (video)

|   Sport
Tradicija nije na strani crveno-belih kada su upitanju poslednji mečevi sa crno-belima. Međutim, ovaj podatak iz ugla trenera Dejan Stanković deluje kao dobra motivacija za naredni “večiti” derbi.
Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u naredni prvenstveni okršaj koji donosi duele sa Partiznaom ulaze sa maksilanim superligaškim učinkom 10-10. Međutim, tradicija nije na strani crveno-belih kada su upitanju poslednji mečevi sa crno-belima. Međutim, ovaj podatak iz ugla trenera Dejan Stanković deluje kao dobra motivacija za naredni “večiti” derbi.

Strateg crveno-belih ističe da bi i remi bio dobrar rezutlat, ali on dodaje da njegove izabranike mnogo toga obavezuje da nastave niz nepobedivosti u aktulenoj sezoni

Mnogi se pitaju da li bi Zvezdina pobeda odlučlila prvenstvo već posle 11 utakmica u sezoni. Ipak, trener Stanković ističe da se ne bavi kalkulacijama i da će se fudbal u Srbiji igrati i posle derbija.

Kao što je poznato trener Stanković neće moći da računa na dva standarna igrača iz veznog reda, Mirka Ivanića i Gelora Kangu koji su inficirani korona virusom. Ipak, strateg Zvezde ističe da več zna kako će izgledati njegova postava na sredini terena i dodaje da bi voleo da neko od mladih snaga cveno belih izraste od junaka narednog okršaja sa Partizanom.