Svetski dan helikoptera obeležen u Dobanovcima - oduševljeni posetioci

|   Info
Njegovo veličanstvo helikopter juče je imao svoj dan, u okviru ovog svetskog dana kod nas je ovaj predivni događaj organizovao 'Balkan Helicopters'
Pilot Goran Krneta sa podmladkom televizije Kopernikus

Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da je ogromna satisfakcija biti deo avijacije makar i na dan.

Zahvaljujući organizatorima Svetskog dana helikoptera, svi pristutni su mogli da dožive magiju helikoptera na pravi način.

Naime, naš deo ekipe se prvi put vozio helikopterom, drugi deo ekipe je uživao u trci bespilotnih letelica, svi zajedno smo sa oduševljenjem gledali padobranski skok PK ’Feniks’, a Marija Savić, koja ima 150 skokova, uputila nas je kako pravilno da sklopimo padobran. Sve to ne bi bilo upotpunjeno bez vežbe GSS gde smo videli kako ova predivna mašina može da pomogne u toku vandrednih situacija spašavanja.

 

Pilot Goran Krneta, virtuoz u helikopteru izveo je nekoliko akrobacija od kojih zastaje dah. Mogli smo da vidimo rotirajuće letenje, kao i letenje u nazad, sa kojim retko koji pilot može da se pohvali.

Domaćin Sara Krneta je  goste dočekali na nivou, u svakom trenutku smo mogli da uživamo uz zvuk helikoptera, veličanstveni prizor, tako i uz divnu hranu i piće iz različitih krajeva Srbije.

 

Radujemo se narednoj godini i 19.08 Svetskom danu helikoptera!

Pripadnici helikopterske jedinice MUP-a Srbije sa televizijskom ekipom Kopernikusa

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar