SWISS od marta 2019. tri puta dnevno na liniji Beograd – Cirih

|   Info
SWISS Air, švajcarska aviokompanija koja već obavlja veliki broj letova na liniji Beograd – Cirih, od marta 2019. uvodi treći dnevni let između ova dva grada.
Foto: pixabay.com

 

Izvor: Daljine.rs

Ova aviokompanija povećala je kapacitete na liniji Beograd – Cirih od letnjeg reda letenja naredne godine koji počinje poslednje nedelje u martu.

Tako će od 31. marta SWISS Air obavljati tri dnevna leta između dva grada. Do sada je ova kompanija tokom letnje sezone letela od 14 do 16 puta nedeljno, dok će sledeće godine će na ovoj liniji biti 21 polazak.

Letovi između Ciriha i Beograda će se obavljati ujutro, popodne i uveče, odnosno polasci sa aerodroma u Beogradu su u 9.20, 14.45 i 20.00, a iz Ciriha u 06.55, 12.20 i 17.35 časova.

Ovaj potez kompanije SWISS Air ne čudi, s obzirom na to da je Cirih jedna od najpopularnijih destinacija iz Beograda. Iz Beograda do Ciriha osim osim ove kompanije leti i Air Serbia koja u letnjoj sezoni na ovoj ruti leti 14 do 17 puta nedeljno.

Karte za ove letove se već mogu rezervisati jer je novi red letenja na liniji Cirih – Beograd kompanijom SWISS Air već unet u rezervacione sisteme.

 

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.