TABLET RAČUNARI ZA NAJBOLJE

|   Info
Na ponos lokalne samouprave i roditelja, u školskoj 2017/2018.godini čak 44 učenika osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Raška nosioci su diplome „Vuk Karadžić“

         

           Predsednik opštine Raška Ignjat Rakitić organizobvao je prijem za nosioce Vukovih diploma. 44 učenika osnovnijh i srednjih škola nosioci su diplome Vuk Karadžić. Kao nagradu za postignuti uspeh i zalaganje, ali i podstrek za dalje školovanje, najbolji djaci nagradjeni su tablet računarima i sezonskom ulaznicom za gradski bazen. Ove godine na poklon i djaci prvaci, dobili su besplatne ulaznice za bazen. Obraćajući se Vukovcima, predsednik opštine Ignjat Rakitić je  rekao:
„ Vama dragi Vukovci želim da čestitam na dosadašnjem radu  u želji da ćete tako da nastavite neki kroz srednje obrazovanje i na fakultetima. Vama djaci prvaci želim da se letos osećate lepo. Pred vama je veliki posao, jer od septembra  krećete da učite malo više nego što ste do sada imali prilike. Ono  na šta sam posebno ponosan je da danas ovde vidim toliko lepih, mladih i pametnih ljudi“.
 Jedna od nagradjenih  je izrazila svoje zadovoljstvo prijemom i pažnjom koju opština Raška posvećuje najboljima.
„Jako sam ponosna na svoj uspeh i zahvaljujem se svojim profesorima, koji su mi preneli znanje. Činjenica da sam djak generacije biće mi podstrek da budem dobar student i  da postignem što bolje rezultate na fakultetu“.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar