Titule ostaju u Smederevu

|   Sport
Turnir u odbojci na pesku Trofej Leštara završen je sinoć finalnim utakmicama u ženskoj i muškoj konkurenciji. Kod muškaraca titulu je ponovo osvojila ekipa “Tri O”, koju čine prvotimci OK Smederevo. Oni su u finalu pobedili ekipu “Klub Kej” sa 2:0. U ženskoj konkurenciji do naslova najbolje stigla je ekipa “Poko Loko”, koja je u utakmici za prvo mesto savladala “Mlade radnice” takođe sa 2:0.

Peti po redu turnir u odbojci na pesku “TROFEJ LEŠTARA“ ove godine okupio je 18 ekipa – 11 muških i sedam ženskih.Tokom nadmetnja od 19. do 22. jula, na terenu u naselju „Kovačićevo“, nedaleko od tzv. „Brane“, veliki broj posetioca bio je u prilici da uživa u kvalitetnom i borbenom nadmetanju u obe konkurencije, a svi zajedno  u lepom druženju.

Na ovogodišnjem, kao i na prethodna četiri „Trofeja Leštara“, podjednako zanimljiv bio je svaki meč, a najuzbudljivije svakako u finalnom delu takmičenja.

U ženskoj konkurenciji, u borbi za treće mesto, ekipa „Standfor“ savladala je sa 2:0  ekipu  „Ana Ketering“.

U finalu, četvrti put, slavile su odbojkašice ekipe „Polo Loko“, koje su, takođe, sa 2:0 savladale ekipu „Mlade radnice“.

Pobednička ekipa „Polo Loko“ igrala je u sastavu Milena Dobrić, Miljana Ćetković, Kristina Šijan i Tijana Žikić.

Treće mesto u muškoj konkurenciji pripalo je ekipi „Požarevca“, koja je rezultatom 2:0 savladala „Sindikat Solidarnost“. Prvo mesto i pobednički trofej, peti za redom, našao se u rukama odbojkaša „Tri O“, nakon što su sa ubedljivih 2:0 savladali drugoplasiranu ekipu „Klub Kej“. Ekipa „Tri O“ igrala je u sastavu Petar Petrović, Dušan Kalinić, Milan Aleksić, Aleksandar Dabić i Stefan Marić.

Najboljim ekipama pripala su zaslužena odličja, a svi učesnici poneli su sa turnira najlepše utiske, uz obećanje da će se ponovo ovde okupiti sledeće godine. Među gostima turnira bio je I nekadašnji vrhunski odbojkaš Milija Barović.

Medalje, pehare i zahvalnice najboljima u ime organizatora i sponzora turnira uručili su  Slaviša Maksimović, predsednik, i Veljko Barović, zamenik predsednika Saveta MZ Leštar.

Inače, organizator turnira - Mesna zajednica Leštar, i ove godine se pobrinula da sve protekne u najboljem redu i bez ijednog incidenta.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar