Todosijević : Podrška državi za rešavanje kosovskog pitanja

|   Info
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će 9. septembra, ako sve bude u redu, biti sa Srbima na Kosovu i Metohiji. Istakao je da su osnovni ciljevi da se na KiM očuvaju mir i stabilnost, ali i poručio da neće govoriti o konkretnim rešenjima jer ih još nema. Ivan Todosijević, predsednik opštine Zvečan, kaže za Tv Kopernikus, da od posete očekuje da građani budu u prilici da predsedniku iznesu svoje probleme, ali i da pokažu da podržavaju državnu politiku u rešavanju kosovskog pitanja.

Predsednik Aleksandar Vučić je najavio da će 9. septembra, ako sve bude u redu, biti sa Srbima na Kosovu i Metohiji. Predsednik opštine Zvečan Ivan Todosijević, kaže za Tv Kopernikus da podržava državnu politiku, kao I da je predsednik Republike pokazao hrabrost  u rešavanju kosovskog pitanja.

Na terenu se radi, opredeljena sredstva od strane Vlade Republike Srbije uveliko se koriste za velike infrastrukturne projekte, a što se bezbednosti tiče- svaki dan je novi izazov – kaže Todosijević.

Iskorak u rešavanju kosovskog čvora mogao bi da bude napravljen u novembru, kada će predsednik Srbije imati priliku da se u Parizu sretne sa liderima Francuske i SAD, Emanuelom Makronom i Donaldom Trampom.Oni će 11. novembra zajedno prisustvovati velikoj vojnoj paradi u prestonici Francuske povodom 100. godišnjice pobede u Prvom svetskom ratu.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar