Trener Partizana o zaostatku na tabeli i "večitom" rivalu (video)

|   Sport
Partizan je trenutno u teškoj rezultatskoj situaciji zbog zaostatka na tabeli, podsetio je trener crno-belih Zoran Mirković, koji je zbog toga naglasio značaj predstojeće utakmice sa Proleterom.
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

 

 

Crno-beli prvog dana vikenda gostuju u Novom Sadu, a pritisak zbog zaostatka na tabeli mogao bi dodatno da utiče na igru fudbalera trenera Mirkovića. On će u ovoj utakmici moći da računa na sve igrače osim na suspendovanog Nemanju Miletića.

“Čeka nas težak zadatak. U istoj smo situaciji kao što smo bili prethodnih nedelja, svaka utakmica nam je bitna, zbog priključka na tabeli, samopouzdanja. Moraćemo da zaboravimo umor, ritam je isti za sve “, izjavio je Mirković.

Šefa stručnog štaba Partizana novinari su pitali i da li bi ove sezone njegova ekipa mogla da bude u prednosti zbog obaveza Crvene zvezde u Ligi šampiona.

“Zvezda bezmalo ima 30 igrača, tako da će ona rotirati i svi će otprilike biti pođednako zastupljeni. O tim stvarima treba da brinu oni, mi imamo svoju putanju, probleme i izazove. Sada, kao i pre mesec dana, duvamo u svoju čorbu”, odgovorio je trener crno-belih.

Utakmica se igra u subotu od 16 časova.

 

 

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar