U Beogradu radovi na 40 kilometara saobraćajnica

|   Info
U Beogradu se u ovom trenutku izvode radovi na velikom broju ulica i puteva, na oko četrdeset kilometara saobraćajnica. U tolikom obimu dugo se nije radilo u glavnom gradu – izjavio je Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda. Ovakvom dinamikom radova, za nekoliko godina prestonica će imati potpuno novu putnu infrastrukturu, koja će olakšati svakodnevni život građana i omogućiti znatno veću protočnost saobraćaja, dodaje Nikodijević.

 

U Beogradu se u ovom trenutku izvode radovi na velikom broju ulica i puteva, na bezmalo četrdeset kilometara saobraćajnica – kaže predsednik Skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević.  U tolikom obimu dugo se nije radilo u glavnom gradu, a podseća i da se radovi u Kneginje Zorke izvode prema planiranoj dinamici, te da bi trebalo da do 3. septembra ulica bude puštena u saobraćaj, a isto važi i za Takovsku.

Nikodijević je najavio i da radovi na rekonstrukciji Trga republike konačno počinju, dok u septembru startuju  i radovi u Karađorđevoj, od Brankovog mosta ka kuli. Prema rečima prvog čoveka gradskog parlamenta u oktobru se okončava i kompletna rekonstrukcija Balkanske ulice.

U prestonici  se trenutno mnogo investira i radi, ocenio je Nikodijević, što je svojevrstan uvod u narednu godinu kada počinju radovi u 27. marta, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, a nakon toga i u Kneza Miloša, za šta je glavni cilj veća protočnost saobraćaja. 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar