U kovid objektima u Nišu hospitalizovan 201 pacijent

|   Info
U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) hospitalizovano je 55 pacijenata, od kojih je 49 Covid-19 pozitivno, među njima i jedno dete.
Foto: televizija Kopernikus


U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 100 pacijenata. Kod svih pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 8 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju, saopštila je Uprava UKC Niš.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitaliovano 195 pacijenata. Kod 190 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 5 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U kovid bolnici Radon - Institut "Niška Banja", ukupno je hospitalizovano 46 pacijenata sa potvrđenim Covid-19 virusom.

U kovid bolnici u ZC Leskovac, ukupno su hospitalizovana 82 pacijenta. Kod 71 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U kovid bolnici u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 72 pacijenta, kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.