U Partizanu očekuju fudbalski spektakl (video)

|   Sport
Kako bi se kvalifikovala u Ligu Evrope, ekipa Partizana mora savladati još jedan veliki korak, a to je dvomeč sa Bešiktašom. Uoči prve utakmice koja se igra u Beogradu, trener crno-belih Zoran Mirković poručuje da crno-beli velikog protivnika dočekuju bez straha i da ne planiraju da odustanu od važnog cilja - nastupa u Ligi Evrope.
Foto: FK Partizan

 

“Velika ekipa, veliki protivnik, koji je sastavljen od svetskih i evropskih šampiona. Ima šampionski gen. Vodi ih trener Šenol Guneš, koji sa Mustafom Denizlijem i Fatihom Terimom čini trio najvećih autoriteta i znalaca u turskom fudbalu”, naveo je Mirković.

Strateg vicešampiona Srbije nada se sjajnoj atmosferi i prazniku fudbala u četvrtak uveče.

“Ovo je sport, igra i spremamo se i radimo upravo zbog takmičenja. Očekujem praznik fudbala i verovatno će ambijent biti u skladu s tim. Iz dana u dan treba da podižemo formu i sa njom da stičemo neophodno samopouzdanje”, kaže trener Partizana.

Zoran Mirković je kao igrač važan deo karijere proveo u Fenerbahčeu i dobro poznaje turski fudbal. Povratnik u redove crno-belih Milan Smiljanić veruje da mogu obezbediti plasman u Ligu Evrope.

“Ako budemo mislili da smo bolji onda nemamo šanse. Imaju puno velikih zvezda, igraju napadački fudbal, treba da iskoristimo šanse koje nam se ukažu. Oni su favoriti, dosta informacija imamo o njima i verujem u prolaz”, smatra Smiljanić.

Prva utakmica Partizana i Bešiktaša igra se u 20.30 minuta na stadionu u Humskoj. 

 

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar