U UKC Niš hospitalizovan 61 pacijent

|   Info
U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) hospitalizovan je 61 pacijent, od kojih je 55 pacijenata Covid-19 pozitivno, među njima i četiri deteta.
Foto: televizija Kopernikus

 

U novoj zgradi UKC Niš hospitalizovana su 132 pacijenta. Kod 131 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 9 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju, saopštila je Uprava UKC Niš.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno su hospitalizovana 432 pacijenata. Kod 425 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 28 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U kovid bolnici u ZC Leskovac, hospitalizovana su 122 pacijenata. Kod 117 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U kovid bolnici u ZC Vranje, hospitalizovana su 142 pacijenta. Kod 142 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.