U UKC Niš hospitalizovano 68 pacijenata

|   Info
U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) ukupno je hospitalizovano 68 pacijenata, od kojih je 59 pacijenata Covid-19 pozitivno, međi njima i petoro dece.
Foto: televizija Kopernikus


U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 57 pacijenata. Kod 54 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 6 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju, saopštila je Uprava KC Niš.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 370 pacijenata. Kod 351 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U kovid bolnici u ZC Leskovac, ukupno su hospitalizovana 63 pacijenta. Kod 61 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U kovid bolnici u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 123 pacijenta. Kod 123 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.