U Zvezdi zadovoljni, obećavaju još bolju igru (video)

|   Sport
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je bodom protiv Napolija u prvoj utakmici koju je njegov tim igrao u Ligi šampiona. Šef stručnog štaba crveno-belih je ocenio da su navijači mogli da vide lepu fudbalsku predstavu, podsetivši da svaki igrač i trener žive za ovakve trenutke.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Milojević je priznao da je njegova ekipa na početku dosta grešila, dok je protivnik igrao onako kako se to od njega i očekivalo. Trener crveno-belih najviše se zahvalio navijačima na velikoj podršci.

„Ovo je jako visok nivo i normalno je da je za ceo naš region uspeh sam ulazak u Ligu šampiona. Rekao sam da ceo klub i igrači rasti kroz ovo takmičenje. Ne tražim alibi, ali da ne upoređujemo budžete sad. Jesu to igrači od krvi i mesa, ali je ovo za nas ipak jako visok nivo. Drago mi je da smo došli do toga da možemo da pogledamo igrače Napolija u oči. Kod nas su možda dvojica igrača ranije igrala Ligu šampiona“, rekao je Milojević posle utakmice.

Zvezda je imala svoj plan, koga se ekipa pridržavala, rekao je strateg crveno-belih, koji je obećao da će biti težak protivnik i ostalim velikanima u grupi.

„Nama je ovo prva utakmica. Da ne vidite nekoga 26 godina, zbunili biste se, bila bi vam knedla u grlu, a kamoli ovo. Iluzurno je pricati o timovima u Ligi šampiona. Nikada nisam trazio alibi, ali nemoj da zanemarimo budžete drugih ekipa. Ovo je za nas veliko iskustvo. Drago mi je sto je Crvena zvezda došla kao veliki gigant i igra protiv velikih. Da, oni su bili bolji, ali bićemo svima tvrd orah. Sad koliko tvrd, videćemo“, izjavio je Zvezdin trener. 

Milojević je otkrio i da Boaći nije povređen i da će biti spreman za naredne Zvezdine utakmice.

 

 

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar