Uspeh niškog karatiste: Za dva dana osvojio dve medalje na dva međunarodna turnira

|   Sport
Posle uspeha u Kupu i prvenstvu Srbije, niški karatista Andrija Stanković nastavio je sa odličnim rezultatima i na međunarodnim turnirima.
Foto: Nenad Mladenović

 

Takmičar Karate kluba Elid uspeo je u dva dana na dva različita takmičenja da osvoji dve bronzane medalje. Stanković je na Sofia openu bio treći u katama, u pojedinačnoj konkurenciji. Dan kasnije i devet stotina kilometara dalje, Andrija je uspešan bio i na karate turniru u Sloveniji, odnosno u gradu Postojna. I ovde je osvojio bronzanu medalju u katama u pojedinačnoj konkurenciji. Kako nam je rekao, dugo je razmišljao koji poziv za takmičenje da prihvati, ali je i pored velike udaljenosti i činjenice da se igraju u samo dva dana, odlučio da nastupi na oba međunarodna turnira.

"Bilo je prosto fizički neizvodljivo učestvovati na oba turnira. Nisam mogao da se odlučim gde ću, ali sam na kraju rešio da posetim oba takmičenja. Jaka snaga volje i ljubav prema tome što radite vas gura napred i nemoguće čini mogućim. Jako mi znače ove medalje jer unutrašnja borba sa samim sobom traje neprestano", rekao je Andrija za Kopernikus televiziju.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar