Usvojio devojčicu, pa je godinama silovao!

|   Info
D. S. (50) uhapšen je zbog sumnje da je godinama silovao svoju usvojenu ćerku, maloletnu M. S. (16)!

 

Izvor: Blic
    

Kako saznajemo, on je devojčicu od 2014. godine u više navrata primoravao na seksualni odnos u porodičnoj kući u Novom Kneževcu.

Ovaj užasan zločin otkriven je tek nedavno kada je nesrećna devojčica smogla snage i drugarici ispričala kakvu torturu prolazi kod kuće. M. S. je drugarici ispričala da ju je osam dana ranije otac ponovo silovao.

Drugarica M. S. je sve ispričala svojoj majci, koja je odmah pozvala policiju i prijavila slučaj!

Prema informacijama iz istrage, kao i mnogo puta ranije, D. S. je iskoristio priliku kada su ostali sami i ponovo nasrnuo na dete.

- Oko tri sata posle ponoći, majka M. S. je odvela mlađu ćerku kod doktora, jer joj je iznanda pozlilo. Kada su izašli iz kuće i otišli u bolnicu, D. S. je ušao kod ćerke u sobu, uzeo je u naručje i odneo u svoju spavaću sobu. Naredio joj je da se skine, pa se iživljavao nad devojčicom - ispričao je izvor iz istrage.

Devojčica ga je molila da prestane, ali on je ignorisao njeno plakanje.

Kako je devojčica ispričala drugarici, nakon što ju je silovao, D. S. je ćerki rekao da je to njihova tajna i da nikome ne spominje šta se dešavalo između njih.

D. S. i njegova supruga su M. S. usvojili kada je imaoa svega dve godine i od tada živi sa njima.

Policija je nakon prijave majke drugarice M. S. obavestila Centar za socijalni rad u Novom Kneževcu, koji su obavili razgovor sa oštećenom. Devojčica im je ispričala da ju je usvojilac više puta od 2014. godine primorao na seksualni odnos i da je ona to radila jer se bojala da će je tući i maltretirati.

Kako je ispričala od straha i sramote nije smela da ga prijavi nikome...

D. S. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 30 dana.

Pokušala da se ubije

Zbog zlostavljanja koje je trpela u kući devojčica je u nekoliko navrata sebi pokušala da oduzme život.

- M. S. nije znala kako da podnese psihičko i fizičko maltretiranje, pa je jednom popila šaku lekova, uzela žilet i isekla se po rukama i nogama - rekao je izvor za Srpski telegraf.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar