Velike i duge ljubavi: Evo ko je vaša srodna duša prema horoskopu

|   Horoskop
Pročitajte šta vam zvezde poručuju - ako je partner u znaku koji se slaže s vašim budite sigurni da ste upoznali svoju srodnu dušu.
Foto: Pixabay

Izvor: B92

Ovan- Blizanac 

Ovo je najuzbudljivija kombinacija u Zodijaku. Kada se ova dva temperamenta sudare nastaju lude avanture koje će pamte i prepričavaju ceo život. 

Bik- Rak 
U pravom smislu te reči oni su zaista srodne duše! Oboje vole komfor i veoma su romantični, pravi ušuškani znakovi Zodijaka. Vole da se međusobno neguju i paze zbog čega čine savršenu kombinaciju. 

Lav- Vaga 
Dve najveće “face“ Zodijaka u kombinaciji čine savršenstvo. Oboje se brinu o svom izgledu i imaju potrebu da budu u vezi. Osim što se privlače fizičkim izgledom oni jedno drugom odgovaraju i po temperamentu, mare jedno za drugo i prave najbolje žurke u gradu. 

Škorpija- Devica 
Najkomplikovaniji i najnepoverljiviji znakovi upravo idu zajedno jer jedino tako mogu pomoći jedno drugom da se spuste na zemlju i gledaju stvari iz malo drugačije perspektive. Njihov seksualni život je zaista na zavidnom nivou. 

Strelac- Vodolija 
Dva najčudnija znaka u horoskopu, definitivno! Ovo je najnapredniji i najitneresantniji par koji stalno motiviše onog drugog da stigne do cilja. Njihovi razgovori su neopisivo zabavni i uvek su prvenstveno najbolji prijatelji. 

Jarac- Riba 
Stare srodne duše horoskopa, introvertne i kompleksne. Uvek će biti u stanju da pomažu jedno drugom da otrkiju delove sebe za koje nisu ni znali da postoje. Ova kombinacija uživa u jednoj velikoj i dugoj ljubavi.