Veliko pojačanje za završnicu sezone i definitivno stiže u Beograd

|   Sport
Rivers ima 31 godinu, tokom karijere igrao je i za Beneton, Virtus, Lokomotivu Kubanj, Himki, Real Madrid i Bajern. Sa madridskim timom uspeo je 2015. da osvoji trofej u Evroligi, a ima i četiri titule nacionalnog prvaka – po dve u Španiji i Grčkoj.
Foto: Youtube

 

Košarkaški klub Crvena zvezda spreman je da plati obeštećenje za američkog košarkaša Kej Si Riversa i njegov dolazak u Beograd sada je samo formalnost.

Ovu vest preneo je uticajni internet portal "Sportando", a poznavaoci prilika u italijanskoj Ređini, klubu za koji je igrao Rivers tvrde da obeštećenje ipak neće biti veće od 40.000 dolara. U Ređini planiraju da iskoriste ovaj novac kako bi doveli  još jednog igrača Američkog porekla Majkla Diksona, koji je plejmejker gruzijske reperzentacije.

Da je odigrao svoj poslednji meč za Ređinu potvrdio je i sam Kej Si Rivers, koji je na svom instagram profilu objavio poruku u kojoj se zahvaljuje klubu i navijačima. Rivers je u poslednjem nastupu za sada već bivši tim postigao 30 poena, čime je još jednom potvrdio odličnu formu.

Rivers ima 31 godinu, na Apeninima je prosečno po utakmici beležio 14 poena, 4,7 skokova i dve asistencije. Jednako se dobro snalazi na pozicijama beka šutera i niskog krila.

Tokom karijere igrao je i za Beneton, Virtus, Lokomotivu Kubanj, Himki, Real Madrid i Bajern. Sa madridskim timom uspeo je 2015. da osvoji trofej u Evroligi, a ima i četiri titule nacionalnog prvaka – po dve u Španiji i Grčkoj.

Očekuje se da će sa Crvenom zvezdom potpisati ugovor koji će važiti do kraja sezone.