Video konferencija „Klasične i konstruktivne neasocijativne strukture: osnove i primene – CaCNAS:FA 2021."

|   Život
Centar za primenjenu matematiku Mašinskog fakulteta u Nišu, CAM-FMEN organizuje međunarodnu naučnu video konferenciju pod nazivom „Klasične i konstruktivne neasocijativne strukture: osnove i primene – CaCNAS:FA 2021."
Foto: Tim Centra za primenjenu matematiku Mašinskog fakulteta u Nišu - promo

 

Centar za primenjenu matematiku Mašinskog fakulteta u Nišu, CAM-FMEN u suorganizaciji sa International Chair in Mathematical Physics and Applications (ICMPA-UNESCO Chair), University of Abomey-Calavi, Benin i dva Univerziteta iz Pakistana: Government College University, Lahore, i Department of Mathematics, Faculty of Sciences, COMSATS University Islamabad, Abbottabad Campus od 30. juna do 2. jula 2021. organizuje međunarodnu naučnu video konferenciju pod nazivom „Klasične i konstruktivne neasocijativne strukture: osnove i primene – CaCNAS:FA 2021."

Očekuje se da na konferenciji budu prisutni naučnici iz 20 zemalja sveta. Konferencija će biti organizovana putem video linka i posvećena je pokojnom profesoru Nebojši Stevanoviću.

Svi zainteresovani mogu pratiti predavanja koja će biti održana na ovoj konferenciji registracijom na sajtu konferencije http://cacnas.masfak.ni.ac.rs/ , saopštio je Tim Centra za primenjenu matematiku Mašinskog fakulteta u Nišu.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar