Više NBA timova traži Bogdanovića, novi ugovor vredeće 70 miliona

|   Sport
Prelazak u Milvoki je propao. Velike su šanse da će u novoj sezoni Bogdan Bogdanović ipak igrati u novoj sredini, a kao najozbiljnije kandidate za ugovor sa srpskim košarkašem američki mediji izdvajaju Lejkerse, iako su prilično zainteresovani i Atlanta Hoksi. Konkretni pregovori sa nekim od pomenutih timova nisu počeli, pretpostavlja se da će Bogdanović tražiti ugovor na četiri godine vredan 70 miliona dolara.
Foto: Fonet

 

Iako je Milvoki odustao od plana da svoj tim pojača Bogdanom Bodanovićem, postoji još dosta ekipa koje žele srpskog košarkaša.

Dosadašnji igrač Kingsa sa ovim klubom ima takozvani "sign and trade" ugovor, što u praksi znači da može da promenim tim ako želi, ali i da Sakramento ima priliku da izjednači svaku ponudu koju bi Bogdanović eventualno dobio.

Velike su šanse da će u novoj sezoni igrati u novoj sredini, a kao najozbiljnije kandidate za ugovor sa srpskim košarkašem američki mediji izdvajaju Lejkerse, iako su prilično zainteresovani i Atlanta Hoksi.

Konkretni pregovori sa nekim od pomenutih timova nisu počeli, pretpostavlja se da će Bogdanović tražiti ugovor na četiri godine vredan 70 miliona dolara.