Vučić: Biće mnogo važnih političkih i ekonomskih vesti

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u sredu "biti mnogo važnih političkih i ekonomskih vesti" zbog kojih će građani biti veoma zadovoljni i pozvao Srbiju da se ujedini, a predstavnicima opozicije kojima je uputio poziv na razgovore poručio kako čeka da se odazovu.
Foto: buducnostsrbijeav

 

Izvor: FoNet

"Prošlo je 10 dana od kada sam pozvao one koji protestuju na ulicama i koji su iznosili određene zahteve da dođu da razgovaramo. Nisu se javili, nisu zainteresovani da razgovaramo", rekao je Vučić u video-poruci snimljenoj na terasi Predsedništva u društvu sa premijerkom Anom Brnabić i minsitromgfinansija Sinišom Palim.

Poruku je objavio na objavljenoj na Instargram nalogu @buducnostsrbijeav, navodeći kako mu je žao što je izostao odgovor na njegov poziv, rekavši kako misli da je to "velika greška" i da se u demokratskim društvima stvari rešavaju razgovorom.

"Ne rešavaju se stvari tako što ćete mene, Anu, Sinišu, bilo koga, svakoga dana nazivati nenormalnim, ludacima, ubicama, kriminalcima. Pri svemu tome, znajući koliko obmanjujete javnost. Stvari se rešavaju razgovorima i kompromisima. Pošto mi imamo svo vreme ovoga sveta da čekamo na te razgovore, nastavićemo to da činimo, jer su razgovori najvažniji. Kompromis je uvek dobra reč", rekao je Vučić.

On je izrazio uverenje i da će se neko ohrabriti da počne razgovore, ocenivši kako više nema vreman za gubljenje "kad je u pitanju naša Srbija".

"I zato ćemo u narednim danima izaći sa novim planovima i programima, velikim idejama i izvanrednim vestima za naše građane, u sredu ćemo sve obelodaniti i na tome vredno radimo kao tim", rekao je Vučić.

On je ocenio da će tim vestima "ljudi biti veoma zadovoljni" i pozvao sve da "rade još snažnije" i "kao nikada do sada".

Vzčić je naveo da će biti "teško vreme oko Kosova i Metohije i oko mnogih geopolitičkih pitanja".

"Pozivam Srbiju da se ujedini, i u sredu pre dolaska indijske predsednice, ili po njenom dolasku, građani Srbije imaće mnogo važnih vesti, kako političkih, tako ekonomskih i svih drugih", rekao je Vučić.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar