Vučić: Jedino me interesuje opstanak i napredak Srbije

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada neće pregovarati zbog opstanka na vlasti i istakao da ga interesuje jedino opstanak i napredak Srbije.
Foto: FoNet/Aleksandar Barda

 

Izvor: FoNet

“Nikada nisam pregovarao o opstanku na vlasti ni sa kim, niti ću, niti me to zanima. Toliko sam vas puta pobeđivao da mi je dojadilo, i najubedljivije u istoriji Srbije. Verujem da se skoro neće desiti da neko tako ubedljivo pobedi i ne dva puta, već mnogo puta na različitim izborima”, rekao je Vučić u Skupštini Srbije odgovarajući na izlaganje poslanika Zeleno-levog kluba Roberta Kozme.

On je rekao da je posebno ponosan na rezulate onoga što je vlast uradila za građane Srbije.

Vučić je rekao i da je morao da sluša svakojake besmislice, laži i gluposti, i da je juče demantovao 24 laži.

Vučić je rekao da biste "nekoga ucenili morate da imate nešto čime biste ga ucenili”.

“Niti imam račune, niti bilo kakvo bogatstvo ni u inostranstvu, niti bilo gde u zemlji da bi bilo ko bilo šta imao da mi oduzme”, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da mu niko nikada ničim ličnim nije pretio, niti ima čime.

On je rekao da ga ne interesuje da li će neko da uvodi sankcije i istakao da je bio ponosan na sankcije koje su protiv njega uvedene 1999. godine.

Poslanik Zeleno-levog kluba Robert Kozma ocenio je da ovako organizovana sednica o Kosovu i Metohiji nema puno smisla, jer poslanicima nije dat predlog sporazuma.

“Kada predsednik Srbije kaže da su pretili sankcijama Srbiji mi ne možemo, a da ne posumnjamo da su pretili sankcijama predsedniku lično, jer ono što znamo je da predsednik Srbije vodi pregovore isključivo o zaštiti sopstvenih interesa i o sopstvenom opstanku na vlasti”, rekao je Kozma.

On je naveo da su Vučićevim bliskim saradnicima Zvonku Veselinoviću i Milanu Radojičiću SAD i Velika Britanija uvele sankcije.

Kozma je rekao i da je Srpska napredna stranka zavela strahovladu na severu Kosova.

On je rekao da Vučić deset godina pregovara o Kosovu i uvek ispregovara svoj opstanak na vlasti, a za građane na Kosovu i Metohiji sve veću neizvesnost.

 

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.